Welkom op de website van SPEEL-O-THEEK PINOKKIO

Wij zoeken vrijwilligers voor twee uurtjes per week! Help ons, u ontmoet leuken mensen en krijgt er leuke attenties voor.  Je leeftijd maakt niet uit, jongeren zijn ook welkom. Je mag gratis speelgoed lenen.

Nieuw is dat op deze website op de pagina ‘speelgoed’ al ons speelgoed te bekijken is, zodat u op uw gemak speelgoed thuis kunt uitzoeken. Zoek dan wel iets als 2e keus uit omdat het kan zijn dat wat u wilt lenen uitgeleend is.

Regelmatig worden de speelgoed catalogussen vernieuwd, hou dat in de gaten als u wilt lenen. Deze nieuwe updates zullen nieuw speelgoed bevatten!

Ook vragen wij u om het speelgoed schoongemaakt terug te brengen i.v.m corona. Als er meerdere mensen tegelijk komen vragen wij de volgende mensen in de grote hal te wachten tot de ander weg is, wij mogen maar twee volwassen persoon tegelijk binnen te laten. Dit om te voorkomen dat er een wachtrij in de smalle gang ontstaat.

Welkom op de website van Speel-o-theek Pinokkio.

Bij ons kan u speelgoed lenen voor een klein bedrag.

K.v.K Nummer:41165004

De speel-o-theek is in 1976 opgericht en sinds 2013 hebben wij ons stekkie in “Het Gebouw”.   Wij zijn daarmee de oudste speel-o-theek in Leiden en omstreken, een gevolg daarvan is dat wij een grote verzameling speelgoed hebben.